top of page
ÁRAK
ÁRAK

2023

Hétköznap (hétfő, kedd, szerda, csütörtök, vasárnap este)

1-2 fő részére 37.000 .- Ft/éjszaka

Hétvége (péntek, szombat este)

1-2 fő részére 42.000 .- Ft/éjszaka

Kiemelt időszakokban:

1-2 fő részére 50.000 .- Ft/éjszaka

Kiemelt időszakok 2023-ben:

április 7-10.

május 26-29.

december 23-január 1.

Egyben foglalható időszakok:

december 24-27.

december 30.- 2024 január 2.

Foglalásonként egyszeri 4.500 .-Ft végtakarítási díjat számolunk fel.

Gyerekeknek 5 éves korig díjtalan. Kutya előzetes egyeztetés alapján hozható, 5.000.- Ft felár ellenében, méretkorláttal, felelősségvállalási nyilatkozat aláírásával. A ház 2 fő (illetve maximum további 2 gyerek, kihúzható kanapén) elszállásolására alkalmas, minimum két éjszakára foglalható. Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t és forintban értendőek.

REGGELI

Hétfőtől vasárnapig, minden napra kérhető, két főre 8.000 Ft, házhozszállítva. A reggelit Zsenge - gourmet bolt és kávézó (Noszvaj) készíti. A reggeli tartalma: sajtok, felvágottak, főtt tojás, zöldségek, friss kenyér, narille, Cserpes túrúrudi, vaj, lekvár, körözött, 100 %-os gyümölcslé két főre.

Idegenforgalmi adó: 580 Ft/fő/éj

SZÉP kártyát elfogadunk, minden zsebből (K&H, OTP)

Virágrendelés: 10-20-30 szál vörösrózsa bekészítését előzetes egyeztetés alapján vállalunk - ezt minimum 1 héttel előre egyeztetni szükséges. Az ár 800-1000 Ft /szál között változhat, a piaci árak függvényében.

HÁZIREND

 

Az ár tartalmazza a friss törülközőt, ágyneműt, kávékapszula bekészítást, a ház (és eszközei, bútorai) és a kert, benne a nyársaló és a hozzá tartozó fa kizárólagos használatát, díjmentes parkolási lehetőséget, ingyenes Wi-Fi-t, végtakarítást. A végtakarítás csak és kizárólag a következőket tartalmazza: ágyneműk, törülközők cseréje, étel/ital bekészítések újratöltése, étkészletek takarítása, felületek fertőtlenítése, tisztítása. Nem tartalmazza a természetes amortizáció keretein túlnyúló, nem rendeltetésszerű használatból okozott rongálás javítását, úgy, mint a kanapé és szőnyeg szennyezését, az ágymatrac szennyezését, bútorokban, festésben, egyéb infrastuktúrában okozott károkozást, valamint minden egyéb, fel nem sorolt károkozást, amit a vendég a tartózkodása alatt az ingatlanban és berendezéseiben okoz. Ezen károk javításának és a kieső vendégéjszakák (távozástól a teljeskörű javításig tartó időszak) értékének számlával igazolt összegét a károkozó vendég (akinek a nevére szól a foglalás) köteles 5 munkanapon belül megtéríteni, egyösszegben készpénzben a Szállásadó felé. 

 

Elektromos gépjárművek töltése nem engedélyezett a háózati sajátosságok és az energiaárak miatt.

 

Minden vendég, aki nálunk száll meg, tudomásul veszi a házirendben leírtakat.

FIZETÉSI ÉS LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Foglalás után ajánlatot küldünk ki, melyben visszaigazoljuk a dátumot valamint a foglalás költségét. A Vendég ezt az ajánlatot, valamint az itt ismertetett feltételeket elfogadja válaszlevelében, mellyel szerződést köt a szálláshely Üzemeltetőjével (Egedservices Kft.).

Átutalás, SzéP Kártyás fizetés

A Vendég 14 nappal az érkezése előtt köteles a foglalás összegének 100%-át az Üzemeltető számlájára megfizetni, melyhez utalási adatokat az ajánlattételben talál. Az utalás teljesültnek minősül akkor, amikor a pénz jóváíródik az Üzemeltető számláján. A Vendég jogosult díjmentesen lemondani a szállást legkésőbb az érkezést megelőző 11 napig. Ha a lemondás az érkezés előtt 10, vagy ennél kevesebb nappal történik, a Vendég a teljes foglalás 50%-át kapja vissza 30 munkanapon belül. Teljes (100%) visszatérítés esetén 30 munkanapon belül került visszafizetésre a teljes befizetett összeg (abban az esetben, ha a Vendég elegendő adatot ad meg a banki utaláshoz az Üzemeltetőnek).

Készpénzes fizetés

Készpénzes fizetés esetében a foglalás összegének 30%-át az Üzemeltető számlájára kell megfizetni 14 nappal az érkezés előtt, melyhez utalási adatokat az ajánlattételben talál. Az utalás teljesültnek minősül akkor, amikor a pénz jóváíródik az Üzemeltető számláján. A fennmaradó 70% fizetése érkezéskor történik készpénzben. A Vendég jogosult díjmentesen lemondani a szállást legkésőbb az érkezést megelőző 11 napig. Ha a lemondás az érkezés előtt 10, vagy kevesebb nappal történik, a Vendég a teljes foglalás további 20%-át (tehát összesen 50) köteles megfizetni az Üzemeltető felé 3 munkanapon belül. Teljes (30%) visszatérítés esetén 30 munkanapon belül került visszafizetésre a teljes befizetett összeg (abban az esetben, ha a Vendég elegendő adatot ad meg a banki utaláshoz az Üzemeltetőnek).

Példa a napok számolására:

Foglalás időszaka: január 1. éjszaka, január 2. éjszaka

Fizetési határidő: december 18.  éjfélig

Díjmentes lemondás december 21 éjfélig

bottom of page